De locatie van je congres: daarom is het belangrijk

Een succesvol congres organiseren: het is een hele kunst. Of een evenement geslaagd uitpakt of niet, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Een van de belangrijkste zaken waar je als organisator over beslist, is de congreslocatie zelf. De omgeving is voor een groot gedeelte bepalend voor het succes van de dag.

Als mensen rondlopen in een inspirerende ruimte, waar een goede sfeer hangt en iedereen op zijn of haar gemak is, heb je veel meer kans dat het congres een groot succes wordt. Theater Orpheus is een unieke en mooie locatie, waar veel congressen georganiseerd worden. Hier kun je meer lezen over de mogelijkheden van deze plek.

Veel verschillende, mooie zalen

Een van de grote voordelen van deze unieke congreslocatie is dat je precies kunt kiezen hoeveel zalen je wil afhuren. Daarmee geef je het congres precies de sfeer die jij wil: intiem en persoonlijk, of juist groots en meeslepend. Met drie grote theaterzalen en acht kleinere ruimtes, alsmede enkele foyers, is er in theater Orpheus te Apeldoorn genoeg ruimte om wel 2000 mensen te ontvangen.

Alle ruimtes zijn mooi ingedeeld, hebben veel daglicht en zijn bovendien geheel verzorgd. Zo kunnen eventuele sprekers gebruik maken van moderne apparatuur, terwijl bezoekers plaats kunnen nemen op comfortabele stoelen.

Orpheus denkt met je mee

Omdat Orpheus veel ervaring heeft als congreslocatie, kan er goed met je meegedacht worden over de manier waarop het evenement dat jij organiseert tot een succes gemaakt kan worden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan catering, die geheel verzorgd kan worden; maar ook aan het bijstaan met techniek, het ontvangen van gasten, en zelfs het maken van promotie voor het congres. Dat maakt Orpheus niet alleen een mooie locatie, maar ook een aantrekkelijke partner tijdens het organiseren van de beurs.